Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل خوابگاه‌های دانشگاه تهران، احیای سینمای تاریخی کوی دانشگاه را گام بلندی در جهت گسترش و اعتلای هنر هفتم در محیط‌های دانشجویی و منطقه برشمرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، به منظور توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و احیای سینمای تاریخی کوی دانشگاه تهران نشستی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی کشور، مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل دفتر توسعه فناوری‌های سینمایی سازمان در کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست هادی غفوریان، مدیر کل خوابگاه‌های دانشگاه تهران، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اداره کل خوابگاه‌ها بر ضرورت گسترش فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و احیای سینمای تاریخی کوی دانشگاه را گام بلندی در جهت گسترش و اعتلای هنر هفتم در محیط‌های دانشجویی و منطقه برشمرد.

در ادامه رمضانعلی حیدری خلیلی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی کشور، نیز ضمن استقبال از احیای سینمای کوی دانشگاه و ضرورت پیوستن آن به شبکه سینما‌های کشور گفت: «با توجه به حضور دانشجویان دانشگاه تهران که عمدتاً از مخاطبان خاص سینمای ایران محسوب می‌شوند، این سینما قطعاً در آینده‌ای نزدیک در بین ۱۰ سینمای برتر ایران قرار خواهد گرفت و با توجه به قابلیت‌های فرهنگی کوی دانشگاه، امکان برگزاری بخشی از جشنواره فیلم فجر در این سینما وجود خواهد داشت».

در پایان این نشست، مدیرکل خوابگاه‌ها به اتفاق میهمانان، معاونان و کارشناسان اداره کل خوابگاه‌ها از سینما و تالار‌های اندیشه کوی، آمفی تئاتر خوابگاه فاطمیه و تالار جوان خوابگاه شهید چمران، بازدید کردند.

سینمای تاریخی کوی دانشگاه تهران در سال ۱۳۲۰ تأسیس و تا سال ۱۳۸۹ فعال و پذیرای دانشجویان و اهالی منطقه ۶ شهرداری (امیرآباد) بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کوی دانشگاه تهران سینمای تاریخی هنر هفتم کوی دانشگاه تهران احیای سینمای کل خوابگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، با موافقت سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اماکن فرهنگی‌تاریخی در روز ۱۲ اردیبهشت برای معلمان و استادان دانشگاه، رایگان است.

بر اساس این خبر، روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلمان، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در شش‌ماهه نخست سال جاری در طول ایام هفته از ۹ تا ۱۸ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه، تا ساعت ۲۰ افزایش می‌یابد.

علاقه‌مندان به بازدید از هر موزه، پایگاه میراثی یا محوطه تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آن در فضای مجازی، از ساعات دقیق فعالیت آن اطلاع حاصل کنند.

کد خبر 6090588 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»